петък, 31 август 2012 г.

Секс урок за мъже: Техники с пръсти

За да имате по-завиден успех когато задоволявате жена, трябва да притежавате известна техника с пръсти. Разбира се, всяка жена усеща различно вашето старание и е въпрос също да намерите и подходящото за нея темпо и скорост.


Ето няколко техники, които вероятно дадат на жената най-правилното удоволствие.


Масажирайте

 
Клиторът е мястото което стимулира повечето жени. Преди да посегнете към него, поставете водно-базиран лубрикант на вашите пръсти. Извършвайте леки, кръгови движения около него, а нейната реакция ще ви позволи да разберете дали го правите добре. Продължете като бавно започнете да увеличавате скороста. В никакъв случай не ставайте много бързи, тя ще загуби фокус върху това което правите. Ако тя извика нещо като "не спирай!" тогава не спирайте. Някои жени предпочитат да имат почивка на клторът и да вкарате пръсти във вагината. Правете това ритмично със същото темпо.

Бързи движения с пръст


Ако жената предпочита бавен и чувствен секс е едно, но ако иска страстен и бърз секс е друго. Тогава използвайте вашият среден пръст и го вкарвайте и изкарвайте много по-бързо за да може тя да се наслади на бурен оргазъм. За тази техника трябва да сте коленичили пред нея и вашият пръст да влиза изцяло, това ще увеличи шансовете ви да правите точно това което тя иска.

Помогнете си с другата ръка

Ако успеете да използвате и двете си ръце и то с различно темпо, тя ще продължи да става все по-мокра. Докато масажирате нейният клитор с едната ръка в кръгово движение, използвайте средният пръст на другата ръка и го плъзгайте вътре в нейната вагина. Това ще увеличи шансовете ви, тя да достигне оргазъм. Поддържайте просто постоянен ритъм и ако тя иска да го забързате, бъдете готов.

Техниката на усукването

Първо седнете срещу нейните крака и с длан нагоре пъхнете до край вашият среден пръст. После завъртете вашата длан надолу и го изкарайте. Повтаряйте това колкото е необходимо, докато тя достигне оргазъм. Съвет: докато завъртате ръка всеки път, докоснете с палец нейният клитор.


sex shop

Открии нейната G-точка

Седнете пред нея и с длан нагоре вмъкнете пръст и правете "ела насам" движението. Вашата цел е да намерите "бутона" т.е. мястото на нейната G-точка. Не ставайте агресивен веднага. Започнете бавно и съдейки по нейната реакция, увеличете темпо и скорост.

Различното удоволствие

Ако жената се наслаждава на това да експериментирате. Вие може да изследвате и друго "място". Докато използвате средният си пръст за да стимулирайте вагината и, с другата ръка /или със същата/, пъхнете пръст в ануса и. Докато вие правите това, така и двете места ще бъдат стимулирани едновременно.
Забележка: имайте предвид, че след като сте поставили пръст в нейният анус, вие не можете да поставите този, същият пръст в нейната вагина - това може да доведе до инфекция.

Техника на плъзгащите се пръсти

За тази техника пръстите ви трябва да са добре смазани. Сложете пръсти от двете страни на нейният клитор и ги плъзгайте надолу към нейната вагина. Върнете ги обратно и пак повторете. Правете това, колкото време е необходимо. Да манипулирате нейната вагина докато тя получи оргазъм не е толкова трудно колкото си вие си мислите. След като сте успели да събудите нейният ум, нейното тяло ще я последва. И разбира се, добре е
да я насърчавате да казва гласно, това което и харесва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар