Макар че напоследък е необичайно топло, все още е зима и във всеки момент може да стане ужасно студено.

Ето няколко забавни трика, особено подходящи за зимата, които ще ви накарат да се съблечете и да се позабавлявате!

Горещ чай преди орален секс

Ето един забавен трик с чай. Направи чай и занеси чашата в спалнята. Любимият ти ще помисли, че се каниш да си лягаш. Вместо това, отпий глътка, подръж я в устата си и направи страхотна свирка на партньора си.

Нека да е ментов чай

Ако чаят е ментов, усещането ще е още по-приятно и направо ще го подлуди.

Чорапи за по-добър оргазъм

Според доктор Роб Алекс, е доказано, че ако краката на жената са топли, вероятността да получи оргазъм по време на секс. Така че не се срамувай и си обуй едни чорапи.

Не спускайте пердетата

Не се притеснявайте, че ще ви видят съседите. Оставете пердетата вдигнати и се порадвайте на светлината. Слънчевите лъчи могат да засилят либидото.

Гушкайте се

Малко са по-хубавите зимни пози от „лъжичките“. Топлите се взаимно, докато правите секс. И не забравяйте ръцете – Голямата Лъжичка може да използва ръцете си, за да топли Малката Лъжичка.

Изцапайте се

Ако имаш сушилня за дрехи, сигурно си забелязала, че отделя доста топлина, суши дрехите и вибрира ужасно възбуждащо. Следващия път, като я пуснеш, викни любимия да ти помогне с прането и си спретнете един бърз секс върху нея.

Намажете се

Масаж със загряващо масло създава чудесно усещане и успокоява тялото. Пробвайте и вижте докъде ще стигнете. Има много видове загряващи масла, които миришат чудесно – бор, кипарис, джинджифил, портокал, например. Ако искате, можете да пробвате и с лубрикант. Но при всички случаи внимавайте да не получите алергична реакция.

TNS.bg