Нова мода в секс преживяванията завладява все повече експериментатори. Така нареченият скуирт предизвиква много авантюристи и от двата пола да се разровят в интернет и да разнообразят изживяванията си в спалнята. Известен като най-силният оргазъм за жените, скуиртът (женската еякулация) набира стремглаво почитатели. Жените се опитват да го достигнат, а мъжете да им го дадат. Вижте коментара по темата на един мъж, който явно си разбира от работата:

"Преди да скуиртна жената, с която съм, винаги правя с нея изтощителен секс! Максималната възбуда предразполага мозъка й към оргазъм, понеже тялото е прекалено уморено вече. 
Целта на изтощителният секс, е да лежи и мускулите й да отказват.

Когато вече си обработил тялото, както трябва, започваш да работиш за желаният squirt с ума й за кратко. Аз започвам нежно да я целувам по тялото и й говоря, за да я предразположа маскимално да се отпусне.

След кратка игра с клитора (не бива да я оставяме да си почине много, трябва ни максималната й възбуда), бъркам със среден и безименен пръст във влагалището й, свити на втората фаланга на пръстите. Иначе казано, правя буква "Г", колкото да стигна до G-точката. И започвам леко да движа пръстите си отпред, но леко в началото. След това нещата загрубяват. Целта на лекото стимулиране на G-точката на този етап е, да свикне с това движение в момента, а не с движението на пениса, който е бил вътре до преди малко. 

Действам по този начин известно време (докато видя, че пак иска да свърши само по външни белези), след което започвам да движа цялата си ръка, а не само двата пръста (пръстите ги стягам, като "Г" вече). Движението на ръката е възвратно-постъпателно и отгоре-надолу. Максималното движение на ръката, като разстояние от горна мъртва точка, до долна мъртва точка е от порядъка на 1-2 см, на този етап. Започва малко по-грубо стимулиране на G-точката, докато влагалището не се поразшири (аз така усещам нещата), около двата ми пръста.

Малко, след като се разшири влагалището (когато с 1-2 см движения не може да се уплътни добре), започваме с грубата част. Другите пръсти не играят никъде! Държа ги така, че да не пречат на движението ми.

Когато си движа ръката нагоре и надолу, съм застанал по-удобно отгоре. Понякога заставам на колене от едната й страна. Или лежейки се подпирам на ръката си от другата й страна (да гледам откъм корема й, към влагалището).

Силата с която трябва да се движи ръката в следващият момент, е малко трудно да опиша. Сякаш дръжката на колата ти е заяла и си се ядосал. Може да се каже, че с малко повече усилие, ще можеш да я повдигаш от кревата. Точно преди да достигнеш такава сила тя вече би трябвало, да е пуснала "водопада” и да се гърчи от удоволствие (не се заблуждавайте, не се гърчи от болка, просто така изглежда)."

Ако и вие желаете да преложите на вашата любима нови плътни изживявания, не се колебайте да приложите новите знания на практика! Тя ще ви бъде благодарна!

Повече горещи новини четете ТУК

TrafficNews.bg