Тайните на женската еякулация

При някои дами се случва само веднъж в живота
Обновена: 5 юли 2013 14:01 | 4 юли 2013 22:37, Мария Дуковска
28
Тайните на женската еякулация
Снимка: Outnow.ch

Когато говорим за женския оргазъм, няма как да подминем и еякулацията при жените. Това е процес, при който жената изстрелва течност от вулвата. Грешно е да мислим, че всички жени могат да еякулират. Но често се питаме как се получава това в порнофилмите.

Това, което четем в еротичните романи или гледаме в порно филмите, е леко преувеличено. Въпреки микрооргазмите и кулминационния момент не при всички жени се случва еякулиране. Това, разбира се, съвсем не означава, че жената не изпитва удоволствие.

Честотата на това явление е различна. При някои дами може да се случи само веднъж, при други може да е често явление. Опитът на гинеколози и сексолози показва, че процентът на еякулиращите жени не е голям.

Когато това се случи за първи път, нормално е жената да се почувства смутена, защото макар и не много, някои представители на силния пол реагират отрицателно.

Какво представлява като течност?

Донякъде е трудно тя да бъде съвсем точно определена като състав. Изследвания показват, че тя е алкална течност, но не като урината, тъй като не съдържа креатинин и карбамид, които са нормални пикочни съставки.

Течността обикновено е прозрачна или леко белезникава. Смята се, че донякъде има химичен състав, подобен на този произведен от простатата при мъжете. Също така съдържа глюкоза и фруктоза.

Но има изследователи, които откриват доказателства, че тази течност би могла да е секреция на определени жлези, малки структури, разположени около женската уретра.

Противоречиви са мненията за това дали ако е стимулирана G-точката, това би накарало жената да еякулира. Въпреки всичко изписано през последните 20 и повече години по темата, не може да се каже, че съществува научно доказателство за връзката между G-точката и еякулацията при жените.

В много редки случаи това може да бъде изпускане на урина. Но когато жената изпитва оргазъм и се случи да еякулира, трябва да знае, че това е нормален процес и не бива да изпитва смут. Също така когато не еякулира, не е повод за безпокойство, оргазмът и в двата случая е налице.

Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
4
 
! Отговори
bahmaamu преди 10 години
Pryska ,qko pryska!!
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей са пробвах на една колежка, направо изплакна монитира...
18
3
 
10
 
! Отговори
До 19 преди 10 години
В повечето случай е така ,течноста истича от влагалището.Бил съм с твърде много, но с една го видях с очите си ,след като свърших и тръгнах за банята ,тя точно казано изстреля за секунда, една струя само ,че..... около един метър . С други не ми се е случвало.Много е интересно.
17
4
 
8
 
! Отговори
Евгени Георгиев преди 10 години
До bgdgКакво да ти разказвам, като почва да свършва и целият ме омокря. После я лижа, невероятно е. И пак и т.н.
16
11
 
7
 
! Отговори
професоркa преди 10 години
Течносттa изтичa, a не се изстрелвa и от влaгaлището, a не от вулвaтa. Тъпa журнaлистическa офсъ.
15
5
 
15
 
! Отговори
galya преди 10 години
Колкото и некадърно да е написана статията, поне дава информация, че и жените еякулират, защото многоооооо мъже (съответно и жени) не знаят това, а се фраскат колко са били изчукали .....
14
8
 
3
 
! Отговори
neuznavaem преди 10 години
davaite burkant4etata i zimninata vie gotova
13
10
 
6
 
! Отговори
ooo преди 10 години
Нека разгледаме великите дела на БКП и наследницата й БСП. 1. Знаете ли историята на Пенчо Семов? Това е едно бедно и неуко момче, което с ЧЕСТЕН труд става първият български милиардер. Наричан е Българският Рокфелер, защото е обичал благотворителността. Той е основал много фабрики, които са давали работа на много хора. Искал е да създаде старопиталища, които да са безплатни за бившите му и самотни служители. Искал е да създаде и елитни частни училища, които да са безплатни за децата на служителите му. Имал е желанието да създаде още много социални домове, хосписи, нови фабрики в помо
12
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ммммммм .....,че гадно !
11
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Грешно е да мислим, че всички жени могат да еякулират." - грешно е да си мислите, че не могат. Просто не всяка се чувства комфортно и обикновено тичат до тоалетната след това. При подходящите условия, няма проблем за всяка жена. Изглежда, че от "az-jenata" знаят по-малко за жените, отколкото един средностатистически мъж... И това ми се води сайт, насочен към жените (facepalm)
10
3
 
21
 
! Отговори
bgdg преди 10 години
Евгени, я разкажи ся...да видим за какво става въпрос.
9
11
 
11
 
! Отговори
Евгени Георгиев преди 10 години
На жена ми й се случва всеки път. Готино е.
8
2
 
47
 
! Отговори
Вулвa ловер преди 10 години
Това е процес, при който жената изстрелва течност от вулвaтa. Обичaм ви, днес.бг! Ю мейд мaй дей!
7
7
 
37
 
! Отговори
КОКО преди 10 години
ДА Я ГРАБНА....ЩЕ СРЪСКА КАТО МИНЕРАЛЕН ***.
6
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В цялата статия явно "нищо не може да се каже"
5
7
 
36
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
Статията е написана доста неграмотно,но като чета повечето коментари са и реципрочни и все пак според мен би била полезна на повечето от по-младите !!!
4
4
 
56
 
! Отговори
Берлин преди 10 години
"Изстрелва" казвате.
3
10
 
85
 
! Отговори
ico33 преди 10 години
Имал съм късмета и щастието да съм бил с три такива жени ..да пръскат силно и на далеко ..удоволствието е неописуемо..дай боже всеки му!
2
21
 
110
 
! Отговори
masturbator преди 10 години
Докато четох статията свърших върху монитора.
1
75
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на редакторите за решението да пуснете тази статия. Не съм чела нещо по-глупаво от доста време насам.