Секс пози, удобни за анален секс 

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Секс
Секс пози, удобни за анален секс 
565920
Секс пози, удобни за анален секс 

 

Секс поза Костенурка


Секс позата Костенурка е подобна на позата Куче Басет , но при нея сте малко по-високо от пода и краката са почти събрани. За да я изпълните, трябва да застанете на колене и да седнете на прасците си, а тялото и главата си да наведете надолу.

Партньорът ви застава зад вас и също на колене, прониква, придържайки ви от двете страни на дупето. Проникването по този начин е лесно и дълбоко. 

Секс поза Дълбок сондаж

  


Това е много екстремна поза за анален секс и при нея се изисква голяма гъвкавост, както и кураж да застанете по този начин, освен че партньорът ви трябва да е особено внимателен. За да изпълните тази поза, трябва да легнете по гръб, да се извиете така, че да опрете краката си пред главата си и коленете да са почти на нивото на главата, от двете й страни. Може да се подпомагате с ръце, като ги опрете на кръста си. По този начин, зоната за анален секс е напълно открита и удобна за проникване. Партньорът ви застава над вас и проникването е лесно осъществимо. Движенията от страна на партньора са от горе на долу. Той трябва да бъде особено внимателен, но така или иначе тази поза е доста „палава“ и носи приятни преживявания и за двамата партньори. 

Секс поза Заден вход

      


Тази секс поза е колкото интимна, толкова и дръзка. Съществуват два начина да се осъществи позата Заден вход . При първия начин(който е показан на картинката), краката ви са разтворени широко, лежите по корем на леглото, или друга повърхност, а партньорът ляга върху вас и прониква. При втория начин, краката ви са плътно притворени и партньорът ви обкрачва. При първия начин, партньорът ви има по-лесен достъп до „задния вход“, отколкото при втория, но при него ъгълът е такъв, че има по-голяма вероятност за достигане и стимулация на G точката. Добре е да избутвате нагоре дупето си в ритъма на проникването, за да се получи дълбоко проникване. Ако то е затруднено, може да поставите под таза си възглавница, която да ви помогне.
 

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft