.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
  1. #1

    Мастурбиране - жени

    Тъй като мисля,че и жените имат нужда от самозадоволяване ,ето няколко начина :
    Мастурбация с водна струя

    Много голямо удоволствие може да се изпита при мастурбация с водна струя, насочена към клитора. Може да бъде струя от крана на чешмата, или от душа (особено тези душове, които имат степени за воден масаж), а и джакузито може да доведе до екстаз.

    ДУШ:
    Водната стимулация е най-лесна с душ. Най-лесно се контролира. Свали горната част на душа и насочи водната струя към клитора. Нагласи температурата и силата на струята както ти харесва на теб. Най-добре е да започнеш с по-слабо налягане на струята и постепенно да го увеличиш. Естествено по-голямото налягане прави струята по-бърза, и това ще увеличи стимулацията на клитора. Горещата вода се усеща много по-силно, но внимавай да не е прекалено гореща. Много жени могат да получат оргазъм за по-малко от две минути при този начин на стимулация на клитора.

    ВОДНА СТРУЯ ОТ ЧЕШМАТА:
    Това е по-сложничко. Ако имаш вана, напълваш я около половината, така че когато легнеш, да си покрита леко с вода. Лягаш по гръб, и се преместваш така, че да си под канелката или чешмата на ваната, откъдето тече водата. Нагласяваш силата и температурата на водата и настаняваш вагината си под водната струя. При движение нагоре и надолу на таза ти, се променя и силата на струята. Освен това с движенията на таза си можеш да променяш и мястото, на което попада струята. Може да използуваш едната или двете си ръце за да държиш разтворени срамните си устни, или да се придърпат нагоре, така че да разкрият клитора, и да го подложат на директното въздействие на водната струя. Веднъж намерила точната позиция, легни назад, отпусни се, фантазирай, и нека удоволствието бъде с теб.

    ДЖАКУЗИ:
    Ако си от щастливките, които имат джакузи, или могат да го използват сами, използвай предимствата на водата излизаща от джетовете на струи. Застани срещу джетовете, и се настани така, че да застанеш точно срещу струята. Внимавай да не си прекалено близо, защото струите излизащи от там са много по-силни, отколкото при душа или чешмата. Започни от по-далечна дистанция, и се приближавай постепенно, докато намериш най-задоволителната за теб сила на струята. После се отпусни, и се наслаждавай.

    Вибратор

    Вибратора е най-стандартната сексуална играчка. Аз много я обичам, но има недостатъци, които ме вбесяват. На първо място, че мощността му е задоволителна само при нови батерии, а спадането на мощноста му води до много вбесяващи ме мигове. Впрочем освен стандартните сексуални вибратори, има и един друг тип вибратори - за мускулен масаж. Те са много по-мощни. Освен че имат предимството на мощноста, те имат и предимството, че е много по-непритеснително да си купиш уред за мускулен масаж, отколкото сексуална играчка. Освен това е много по-приемливо да си носиш при пътувания уред за мускулен масаж, отколкото сксуална играчка. Препоръчвам го горещо.

    На какъвто и вибратор да се спреш, трябва да знаеш, че понякога е доста некомфортно да насочиш вибратора пряко към клитора. Стимулацията е толкова силна, че се налага да се прекрати. Може обаче вибратора да се вкарва и изкарва от вагината, да се движи по горната част, където е окосмяването (ако го има), или да не се разтваря вагината и да се открива клитора, а да се притисне само вибратора върху големите срамни устни. Така клитора получава много стимулация, без директен контакт с вибратора. Вибратора също така, може да се ползва през дрехите, а ко бързаш или нямаш възможност да се съблечеш. Намери кое ти харесва най-много и се забавлявай.

    Стандартните вибратори са два вида. Прав, гладък, и наподобяващ микрофон, който обикновено има две скорости на стимулация. И такива с неправилна форма, назъбени, със спирали и какво ли не още. Те имат различни функции на движенията, могат да се движат примерно кръгообразно, или да мърдат напред - назад горната част, има и такива, които се издуват и свиват. Понякога са с две степени, понякога с една. Важно е и какъв шум издават вибраторите защото често това е смущаващо, ако се наложи да се ползват при не чак толкова голямо уединение.

    Държа да отбележа, че за мастурбация могат да се ползват и много други козметични и домакински уреди, които извършват движения или вибрират. Преди време при едно пътуване идеална работа ни вършеше една електрическа четка за зъби. Макар че трябваше да си притискаме бедрата едно в друго, защото беше прекалено малка. Все пак трябва да се внимава тези уреди да нямат остри или режещи краища, за да не се нараниш.

    Притискане на бедрата

    Някои жени са в състояние да изпитат сексуално удоволствие и дори да достигнат до оргазъм само от едно обикновено триене на бедрата си едно в друго, стимулирайки по този начин индиректно клитора си. Това е една техника, която може да се използва дори и на публични места.
    Как е започнала: - Когато е мастурбирала в дома си, е имала навик при оргазъм да притиска с всичка сила бедрата си едно в друго. Когато това и е станало втора природа и инстинктивно действие, е започнала съзнателно да ги притиска едно в друго в момента преди настъпването на оргазма когато вече не е можела да го спре (но още не е бил започнал), като е махала ръката си от там, оставяйки притискането и триенето на бедрата й едно в друго да довършат последната - вече неизбежна част. Всъщност тя казваше, че много начини на маструбация могат да се измислят, и че практиката ги е правела единствено достъпни и възможни. С малко сексуална фантазия и много практика може - уверявам ви да се научи как да се достига до оргазъм само через триене на бедрата едно в друго като малко по-малко оставяме все повече работа за бедрата си по описания от нея начин, като все по-рано махаме ръката си от там и оставяме само триенето на бедрата да доведат до оргазъм.
    За този вид мастурбация могат да се използват и шевовете на джинсите ни, впити бикини тип прашка, или боди, което постоянно да придърпваме. Експериментирай в тази насока, и съм сигурна, че ще намериш за себе си нещо, което да те кефи.

    Изкуствен член

    Дилдо. Това е названието не само на изкуствен пенис, но и на всеки предмет, който се използва за вагинална стимулация, чрез проникване във вагината. Технически "дилдо" се нарича всичко, коетопъхаш навътре. За това тук ще използвам само думата дилдо, но под нея нека се разбира всичко, което може да се хване с ръка и напъха навътре (например четка за коса, микрофон, с вещ, морков, флакон дезодорант, и т.н.). За да се практикува проникване на дилдо, трябва първо да си сигурна, че си достатъчно овлажнена. Ако не по естествен път, то с помощта на бебешко олио, или някакъв друг способ. Самото проникване да бъде бавно и постепенно, особено ако предмета е по-дебел от два пръста в диаметър. Проникването и движението на предмета навътре навън е доста приятно, но може да се експериментира и с проникване под различен ъгъл, или с въртеливи движения на предмета. Движението на дилдото, ангажира само едната ръка, така че другата може да се използва да галиш и стимулираш тялото си където, и както ти харесва.

    Както при всеки вид мастурбации, и при използването на дилдо, ключът към максималното удоволствие е удобните и подходящи пози. Ето някои пози, които могат да се изпробват и включат в "репертоара":
    -- Права с един крак качен на стол, така че да имаш достъп.
    -- Легнала на пода или на леглото с разтворени колена, и събрани стъпала.
    -- Легнала по гръб, краката събрани и вдигнати така, че стъпалата да допират стената зад главата ти. (тази поза е малко по-неудобна, но държи вагината ти притисната от бедрата и позволява по-силно усещане на триенето на дилдо във вагината)
    -- Коленичала, с максимално широко разтворени колена (идеално разтваряне се получава, ако коленичаш на ръкохватките на фотьойл), ако си на пода, и предмета е достатъчно дълъг, за да опира в пода, и да влиза в теб, това може да е едно чудесно преживяване (има изкуствени пениси, които могат да се закрепят за пода, а тогава можеш да си "яздиш" без да ползваш ръце изобщо)
    -- Стъпила на половин метър пред стената, с широко разтворени крака и облегната назад.
    Дилдото може да се използва и за външно стимулиране, особено ако е от силикон. Намажи го обилно с бебешко олио, постави го на гладка и твърда повърхност, която можеш да обкрачиш (подлакетник на стол или канапе, стената на ваната, парапет и др.) и седни върху него, така че да може да се движиш и търкаш по него. Движи тялото си напред и назад, така че да може да потъркаш дилдото по всички чувствителни точки от слабините си.

    Ако ще си купуваш дилдо от секс магазин, внимателно подбери размера. Не се поддавай на мита, че "по-голям, означава по-хубав". Най-добрия дилдо е този, който ти подхожда най-много на теб, а за всяка жена това е различно. За теб може да е най-подходящ тънък и дълъг... или къс и дебел... или дълъг и дебел. Ти няма да си по-малко жена, ако предпочиташ по-малък дилдо, пред такъв с огромен размер. Вземи в предвид факта, че по-тънък дилдо е по-лесно да се вкара, и позволява по-голяма свобода на движенията, докато един много дебел дилдо прониква бавно, и обикновено е трудничко да се работи с него, като го вкарваш и изкарваш. От друга страна много дебелия дилдо дава едно изумително усещане за изпълване. Мисълта ми е, че при покупка трябва реалистично да се прецени от какво се нуждаеш, и какво можеш да си "позволиш" - разбира се дотолкова, доколкото има избор.

    Мастурбация с гърбица

    Мастурбация с гърбица е, когато търкаш своите гениталии в нещо твърдо. Ето някои примери:

    ХЛЪЗГАНЕ
    Може да се практикува, като хлъзгаш гениталиите си по предварително добре насапунисаната стена на ваната. Или да легнеш на земята и да триеш в слабините си крак на стол.

    ЯЗДЕНЕ
    Много обичам да яздя кон. Движението на седлото извършва едни сладки естествени ударчета върху клитора ми, и може да бъде много приятно, ако се наведа мааалко напред (сигурно това е причината инструкторите по езда да ме учат да стоя с изправен вертикално гръб на седлото - за да може седлото да не докосва клитора ми. А по филмите всички яздят приведени напред
    Също така карането на велосипед е много приятно, когато седалката се впие между краката ми, а въртенето на педалите осигурява постоянно и естествено движение. Мога да обиколя света на велосипед.

    ЗЕМНА ГИМНАСТИКА
    Като спортистка, не мога да пропусна едно много полезено за кръста упражнение. Идеално е ако сте с обръснати слабини. Ляга се по корем с притиснати колкото се може по-силно към пода слабини и се движи тялото напред все едно се опитваш да пълзиш, но без да достигаш истинско движение на приплъзване. Идеята е да се получи опъване на кожата, а после и отпускане, което да доведе до стимулация на клитора от опъването и свиването на големите срамни устни. Спортувайте приятно.

    Въженца и ленти

    Това са малко по-особени техники, при които се използва движението на въже или на нещо подобно напред и назад по гениталиите.
    Примерно, въже се поставя между краката, хваща се с една ръка зад гърба, а с другата отпред и се придърпва последователно във всяка посока. Движението трябва да е много бавно и внимателно, за да не се получи протриване. Може да се използват освен въже, и други материали, като чорапогащници, шалове, колани, панделки, ръкави на дрехи и т.н. Ако са чорапи, предпочети копринените пред найлоновите, ако е въже - да е около 2-3 сантиметра дебело и около 35-40 сантиметра дълго. Опитай да смажеш, доколкото е възможно това, което ще използваш. Също така чудесна работа за целта може да свършат дълги и здрави гердани или ланци. Още един начин е да се завърже въженце за облегалката на два стола, да се обкрачи въженцето, и да се ходи напред назад.

    Може да се върже много стегнато колан на кръста, така че да не може да се смъква надолу, да се прокара въженце между краката, което да се з авърже в двата края за коланчето отпред и откъм гърба. Въженцето се стяга, така че да се впие между краката ти, и е много подходящо, ако си с широки дрехи, и имаш работа свързана с движение. Триенето ти осигурява добро настроение и работоспособност за целия ден. Все пак във всеки един момент не бива да се забравя опасноста от протриване.

    Гъдел

    Мастурбацията е дейност, която не бива да бъде претупвана. Ако разполагаш с достатъчно време, можеш да доведеш възбудата си до неподозирани висоти, а оргазма си до невероятна сила, правейки всичко много бавно. Начина за това е индиректната стимулация, която се различава доста от преките въздействия, които описах по-горе. Това се постига много трудно, и с много търпение и тренировки на тялото, но ако се постигне, преживяването си заслужава труда. Идеята е, с много леки и нежни докосвания и гъделичкания по ерогенните зони, да се достигне до оргазъм, без да има директна стимулация на клитора или проникване. Леките докосвания водят много трудно и бавно до оргазъм, ако изобщо доведат, но натрупаната през това време енергия на възбуда и очакване наистина експлоадира.


    Тези материали съм ги събирал от различни места.Не съм ги измислел аз. Дано съм помогнал

  2. #2
    Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Регистриран на
    Oct 2005
    Град
    Сред Ангели
    Мнения
    369
    По добре научи как момчетат да задоволяват момичетата
    Те момичетата ще си намерят начин как да се оправят

    Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

  3. #3
    Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Регистриран на
    Oct 2005
    Град
    Сред Ангели
    Мнения
    369
    как да лижем една жена-няколко идеики
    1. Лапни една от онези страхотно ментолови бонбонки, които докарват северния вятър в гърлото ти, и опитай да я лижеш с нея.
    Дали ще й достави огромно удоволствие или не, зависи в голяма степен от това, колко е чувствителна, и в каква насока е тази увствителност. Но на мен лично ми е направило впечатление, че ментола върху клитора им действа като ледено,и парещо едновременно кубче. Все пак има жени, които го чувствуват като прекалено парещо парченце, така че бъди внимателен. Следи какво влияние оказва това на нея и се съобразявай.

    2 - Намажи слабините й с мед или течен шоколад, сироп или сладко и го оближи. Ако й харесва,може да опиташ и със сладолед.


    3 - Глътни голяма глътка горещ чай, и се опитай да я лижеш докато езика ти е нагорещен и парещ. Все пак внимавай да не се изгориш де.


    4 - Купи за нея възможно най-тънките и ефирни бикини и я излижи през тях. Усещането е съвсем различно.


    5 - Вместо да лижеш клитора й, опитай просто да го смучиш леко. Духай бавно и продължително студен въздух върху клитора и, а после постави там езика си за да го стоплиш. Не вкарвай въздух навътре във вагината й, това не е правилно.


    6 - Леденото кубче, което държиш в устата си е малко по-екстремно усещане. Ако сте минали на една по-висока степен на доверие и експериментиране, може да се дублира с капещ восък. Капещ восък от ароматна свещ, комбиниран с ледено кубче наистина ги вдъхновява - ако мога така да се изразя...


    7 - Можеш да опиташ и наздравица с шампанско, което тя излива върху гърдите си права, докато ти там долу го поглъщаш с устата си. Аз лично предпочитам да изтисквам портокали и сока да се стича.


    Смяната на позите също може да е много приятно и стимулиращо. Ако нормално я лижеш легнала по корем например, можеш да я обърнеш да застане легнала странично със свити към гърдите си крака, и да я лижеш изотзад. Може и да смениш последователноста, като ако например нормално започваш от слабините й, а после минаваш на цялото й тяло, опитай да започнеш от косата и челото й, обсипи с целувки и ласки лицето й, мини на вратлето и гушката, раменете и гърдите, стомаха... вътрешната част на бедрата, и заклевам се, че ще ти бъде много благодарна, когато най-накрая устните ти се срещнат със слабините и.


    Добре избрания момент и място, могат да бъдат не по-малко важни от техниката, когато става дума за орален секс. Повечето жени обичат много, когато нещата стават спонтанно. Например, докато седи на ръба на леглото и се опитва да си обуе чорапогащника, или излиза от банята, или в тоалетната на кафенето, докато си оправяте грима, или на куп други неочаквани и спонтанни места, ти би могъл да се смъкнеш между нейните крака и да й покажеш колко много я харесваш и обичаш. А може и така да я събуждаш сутрин преди да й поднесеш кафето, а защо не и докато си го пие.


    Това са само няколко скромни идейки. Разковничето е да я опознаеш, да откриеш какво й харесва и после да дадеш воля на фантазията си. Фантазиите не знаят граници. Еротиката трябва да витае навсякъде в една връзка, дори и в най-неочакваните и наглед неподходящи моменти. Впрочем, ако има жена склонна да сподели свои идеи - може и анонимно - то ще добавя и тях тук, стига да са находчиви, неочаквани и еротични.

    Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

  4. #4
    Взаимно добри съвети даваме ние двамата Дано момичетата го оценят Аз ще потърся и за момчета малко \/

  5. #5
    Ето още нещо,което намерих :
    При мъжете
    Най-разпространеният метод на самостоятелна мастурбация сред мъжете е този, при който пенисът се обхваща с ръка, и стволът му се разтрива с движения нагоре-надолу. Това движение обикновено продължава до достигане на оргазъм, като основната стимулация идва от плъзгането на кожата върху главичката на пениса. Поради липсата на препуциум, за обрязаните мъже сухата мастурбация е неприятна и болезнена, което налага използването на лубрикант. Те често разтриват с ръка и самата главичка, което се практикува много по-рядко сред необрязаните мъже.

    Освен с ръка, мастурбацията може да се осъществи и с изкуствени пособия - имитации на вагина или анус, или цяла секс кукла. Някои мъже постигат оргазъм, като лягат в леглото по корем и трият пениса си в матрака под тях. Това, обаче, може да доведе до наранявания, ако повърхността е твърде груба.

    По време на мастурбация мъжете обикновено стимулират и други чувствителни части от тялото си - най-често разтриват тестисите, перинеума или ануса си, където са съсредоточени множество нервни окончания.

    При жените
    Техниките за мастурбация при жените са най-различни и варират повече отколкото при мъжете. Конкретните начини зависят от повече обстоятелства и лични предпочитения.

    По-голяма част от техниките включват разтъркване и масажиране на женските полови органи, по специално клитора, с помощта на показалеца и средния пръст. Понякога един или повече пръсти могат да стимулират интравагинално, предната страна на влагалището, мястото където се намира г-точката. Други начини са използването на предмети, в това число вибратори, секс-играчки и изкуствени пениси, целта на които е стимулиране на влагалището и/или клитора. Някои жени предпочитат да стимулират и гърдите си или зърната им чрез финно масажиране. Анално стимулиране също е възможно, поради присъствието на множество чувствителни нервни окончания.

    Много често се използват вещества овлажнители — лубриканти, особенно, когато мастурбацията включва вагинално проникване. Това обаче, не винаги е необходимо, тъй като жената отделя естествени овлажнители, когато е възбудена.

    Възможно е и просто стимулиране от физични дразнители, като топла вода по време на душ. Друг вариант са вибрации от някакъв тип уред — напр. пералня.

    Някои жени успяват да постигнат оргазъм чрез кръстосване на краката си и стягане на определени мускули, което създава напрежение върху половите органи. Това може да бъде практикувано на публични места, без околните да забележат. Някои действително прилагат метода на притискането на клитора, но не чрез директен контакт, а чрез притискане на дланта или юмрука си в областта на половите органи, през дрехите или бельото.

    Много малко жени успяват да постигнат оргазъм спонтанно, единствено чрез психологическо и интелектуално стимулиране — например при слушане на определена музика. В повечето случаи това се дължи на предварително получен оргазъм на фона на тази музика в миналото.

    За жени, които трудно постигат оргазъм по време на секс, се препоръчва от някои сексолози прилагането на контролирана терапия с мастурбация.
    Надявам се да съм помогнал :P

  6. #6
    Супер фен
    Регистриран на
    Oct 2006
    Мнения
    2 203
    в жакузи да не влизате щото митьо пищова вече го е заел

  7. #7
    Супер фен
    Регистриран на
    Apr 2006
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Мнения
    1 355
    Хубав наръчник за мастурбация стана


  8. #8
    Мда.....заинтригувахте ме...можете ли ги всичките тия неща или само ги преписахте от някъде?

  9. #9
    Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Регистриран на
    Oct 2005
    Град
    Сред Ангели
    Мнения
    369
    Аз лично говоря от собствен опит
    Мога ги и още как
    Мога и много други
    Винаги съм обръщал огромно внимание към задоволяването на момичето
    Старая се то да е винаги максимално добро
    Пък и е много хубаво момичето да не знае къде се намира и причината за това да си ти (Аз)

    Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

  10. #10
    Ами гледай да "заразиш" колкото може повече момчета ( мъже) , за да има повече щастливи момичета

  11. #11
    Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Регистриран на
    Oct 2005
    Град
    Сред Ангели
    Мнения
    369
    Цитирай Първоначално написано от Nifada_
    Ами гледай да "заразиш" колкото може повече момчета ( мъже) , за да има повече щастливи момичета
    Това е целта ми \/
    Знам, че няма да спася света
    Но поне ще го направя едно по приятно място за жвот
    Омръзнало ми е да слушам колко некадърници имало и колко невежи сме били
    Тва само засрамва нашата половина на вида
    И после иди се доказвай, че не си като другите
    Колкото повече щасливи момичета има толкова по щаслив ще бъда и Аз

    Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

  12. #12

    Re: Мастурбиране - жени

    Цитирай Първоначално написано от TROY
    "Много обичам да яздя кон. Движението на седлото извършва едни сладки естествени ударчета върху клитора ми, и може да бъде много приятно, ако се наведа мааалко напред (сигурно това е причината инструкторите по езда да ме учат да стоя с изправен вертикално гръб на седлото - за да може седлото да не докосва клитора ми. А по филмите всички яздят приведени напред
    "
    Тва много ми хареса... и аз ного обичам конете

  13. #13
    Супер фен
    Регистриран на
    Aug 2005
    Град
    HeLL ..
    Мнения
    2 930

    Re: Мастурбиране - жени

    Цитирай Първоначално написано от Ilianka_14
    Цитирай Първоначално написано от TROY
    "Много обичам да яздя кон. Движението на седлото извършва едни сладки естествени ударчета върху клитора ми, и може да бъде много приятно, ако се наведа мааалко напред (сигурно това е причината инструкторите по езда да ме учат да стоя с изправен вертикално гръб на седлото - за да може седлото да не докосва клитора ми. А по филмите всички яздят приведени напред
    "
    Тва много ми хареса... и аз ного обичам конете
    хахха конете рулззз ....

    Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

  14. #14
    Голям фен Аватара на tedinkata_
    Регистриран на
    Oct 2006
    Град
    [ h ]
    Мнения
    744
    COOL \/

  15. #15
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa

    7 - Можеш да опиташ и наздравица с шампанско, което тя излива върху гърдите си права, докато ти там долу го поглъщаш с устата си. Аз лично предпочитам да изтисквам портокали и сока да се стича.
    Правилно мой чоек! Няма да се напиваме я!
    \/

  16. #16
    Супер фен
    Регистриран на
    May 2006
    Мнения
    2 123
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Цитирай Първоначално написано от Nifada_
    Ами гледай да "заразиш" колкото може повече момчета ( мъже) , за да има повече щастливи момичета
    Това е целта ми \/
    Знам, че няма да спася света
    Но поне ще го направя едно по приятно място за жвот
    Омръзнало ми е да слушам колко некадърници имало и колко невежи сме били
    Тва само засрамва нашата половина на вида
    И после иди се доказвай, че не си като другите
    Колкото повече щасливи момичета има толкова по щаслив ще бъда и Аз
    VIJ TI SI EBAHTI ME4TATA 4ESTNOOOOO!!!!!! 4eta nqkolko temi v koito si pisal i prostooooo ako naistina si takav q mi pi6i 1
    li4no!!!!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

  17. #17
    Доста сте се потрудили момчета, браво Е, мисля и аз да напиша няколко неща за взаимно удоволствие с повечко труд от женската страна:

    1. Знам, че и на мъжете им харесва да ги целуват по вътрешната част на бедрото, но ако се включат и нежни захапвания от време на време е още по яко.

    2. Ако го накараш да си качи краката върху раменете ти докато му доставяш удоволствие с уста ще се побърка.

    3. Докато сте в поза ездачката се облегни назад задържайки тежестта си с ръце. Разтвори краката си широко, за да му дадеш пълна картина на най-интимните си части. Бъди сигурна, че едва ли ще остане косъмче по тялото му, което да не настръхне!

    4. Ако си решила да повдигнеш поличката си пред похотливия му поглед, докато го правиш докосни плътта си през бельото. Това пиперливо движение ще подейства и на двамата.

    5. Това, което съм забелязала е, че мъжете (поне някои) намират за изключително секси е да захапеш долната им устна леко и да се отдръпнеш малко докато е още между зъбите ви или да плъзнеш език по устните им. Или пък докато се целувате с език да засмучеш леко езика му.

    6. Това, което не много мъже знаят е, че и техните зърна са чувствителни. Ето защо може да се заиграеш с тях с език и зъби (леко) или с палец и показалец. Ако не знае този факт, той ще бъде приятно изненадан.

    7. Друго нещо, което също би го побъркало е ако докато си върху него (примерно) и в разгара на събитията поспреш леко и стегнеш вагиналните си мускули за секунда, после ги отпуснеш. Направи го отново, но този път колкото можеш по-силно. Опитай се захватът ти да бъде колкото е възможно по-стегнат. Колкото повече контролираш мускулите си, толкова по-интензивен оргазъм ще получиш, и толкова по приятно ще е на партньора ти.

    8. Коленичиш, за да му доставиш доза ласки по френски. Дай му огледало, което да държи зад главата ти, за да може да вижда какво се случва. Едва ли съществува нещо, което да разпалва мъжкото желание повече от подобна гледка. Всъщност, каквото и да правиш ако има огледало, в което да можете да се виждате, това би възбудило и двама ви. Ако все пак си по-срамежлива може да наместите огледалото така, че той да вижда по-добре.

    9. След секс, за разнообразие, може да вземеш една мека влажна кърпа и да го обтриеш, изтривайки горещото му тяло.

    10. Докато си играеш с пениса му с уста наблегни на зоната, където главата се съединява със ствола на пениса му. Точно това е мястото, където трябва да насочиш вниманието си, защото то е и най-чувствително.

    11. Пробвайте да правите секс със завързани очи. Само на единия или и на двамата. Усещането да се осланяш само на допира и уханието е невероятно.

    12. Мъжете също искат понякога просто да си лежат, ние да се трудим върху тях, а те да изпитват удоволствие. Но им е неудобно да си го кажат

    13. Следващият път, когато се събудиш възбудена по среднощ, вместо да затвориш отново очи, най-безсрамно го нападни. Сутринта има да се чуди дали това не е бил просто един невероятен сън.

    Разбира се, голямо значение за някои неща има това какво харесва той и какво - не, така че би било добре да се съобразите с това

  18. #18
    Мега фен Аватара на Fisherman
    Регистриран на
    Feb 2011
    Мнения
    13 982
    момичета недейте мастурбира елате да ви сложа по един език в маточната тръба и да се свършва
    <a><img></a>

  19. #19
    Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Регистриран на
    Jan 2007
    Мнения
    717
    Раят на чекибойците!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

  20. #20
    Голям фен Аватара на reperw
    Регистриран на
    Apr 2011
    Мнения
    825
    браво

  21. #21
    Мега фен Аватара на granger
    Регистриран на
    Jul 2011
    Град
    Beyond reality
    Мнения
    12 830
    2006 , защо?
    maDamn

  22. #22
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Регистриран на
    May 2012
    Мнения
    11 825
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    2006 , защо?
    Ма как защо, бива ли такова нещо
    Ние тук нали си имаме малка армия от чикия-войни, трябва да се облекчат хората я
    Как може да си толкова невежа
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House


    Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

  23. #23
    Много хубава тема. Доста идеи ми дадохте за да зарадвам половинката.

  24. #24
    Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Регистриран на
    Jan 2013
    Мнения
    2 100
    Само като видях, че момче дава акЪл на момичетата ТУК как да мастурбират и паднах...

  25. #25
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa Виж мнението
    Ако сте минали на една по-висока степен на доверие и експериментиране, може да се дублира с капещ восък. Капещ восък от ароматна свещ, комбиниран с ледено кубче наистина ги вдъхновява - ако мога така да се изразя...
    Мдааа, изорен клитор...много вдъхновяващо.

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си